Pastís amb gust de formatge

Estic a punt d'oblidar la recepta del pastís de formatge. És una versió meva del típic pastís de la terrina de formatge d'untar. Enlloc d'aquesta hi vaig posar un bon tros de mató (ben bé 400 gr.) i una tall de formatge de cabra, d'aquest rodó que sembla un braç de gitano.

De pastissos de formatge n'he trobat molts, amb llet condensada, amb iogurts, amb crema de llet etc.. Esment especial al "Pastís rústic de formatge de cabra" del blog de la cuina de casa. La versió de casa nostra, però, té un pot de llet evaporada, 4 ous (els rovells per una banda i per l'altra les clares a punt de neu), un gotet de sucre i un parell de cullerades de farina.
Començar barrejant els rovells amb el sucre, tant barrejat com sigui possible. Afegir la resta d'ingredients i al final cles clares batudes a punt de neu. Es va coure amb el forn a 180º entre 30 i 40 minuts.
Aquest cop els ajudants han estat poc actius però el Romà ha dibuixat la recepta.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Vi i homenatge a Benet XVI

Els bunyols de vent

Panellets (homenatge a la Padrina)